Terapi mod Angst
Angst Terapi - Angst Behandling - Social Angst - Socialfobi

Angst Terapi og Angst Behandling for hjælp mod Social Angst og Socialfobi hos TeSuCo i Næstved

Hvad er og betyder Social Angst og Socialfobi?

Hos TeSuCo behandles Social Angst og Socialfobi  med Angst Terapi og Angst Behandling.

De fleste mennesker kan have det svært med at skulle rejse sig op og holde en tale, fremlægge et projekt eller andet der eksponerer personen. For nogle skal der meget mindre til for at føle Social Angst eller Socialfobi

Nogen har det svært med at møde nye mennesker til en fest, at skulle handle i en butik eller blot bed om hjælp til at finde vej. Hvis man har det sådan, kan selv det at forlade sin bolig forekomme som en helt uoverskuelig opgave.

Socialfobi og Social Angst hænger ofte sammen med ens egen opfattelse af, hvad der skal til for at opnå andre menneskers accept, og en følelse af, at man er den eneste i verden, der har svært ved at træde op i forsamlinger. Ofte kan der også være en sammenhæng med et lavt selvværd.

Angst behandling og Angst Terapi mod Social Angst og Socialfobi

Angst behandling og Angst Terapi mod Social Angst og Socialfobi arbejder med din sociale angst ved at tage fat i en afdækning af de antagelser, der ligger til grund for de leveregler, du har skabt for dig selv.

Vi undersøger, hvilke alternative tanker, der kan være, og hvilken adfærd, der reelt kunne være en farbar vej.

Vi aftaler enkelte adfærdseksperimenter, som du kan afprøve fra gang til gang, og på baggrund af evaluering af disse aftales nye tiltag indtil din Sociale Angst eller Socialforbi er mindsket eller kureret.