Angst Terapi og Angst Behandling for Eksamensangst og Præstationsangst

Angst Terapi og Angst Behandling for Eksamensangst og Præstationsangst hos TeSuCo i Næstved

Hvad er og betyder eksamensangst og præstationsangst?

TeSuCo bruger Angst Terapi og Angst Behandling for Eksamensangst og Præstationsangst. Begge områder kan behandles eller alene et af dem.

Vi har alle oplevet at få hjertebanken, klamme håndflader, hjertebanken mv. I situationer, hvor vi står og skal præstere. Det er helt normale reaktioner, der skyldes kroppens reaktion på en kortvarig stress belastning situation.

Det bliver først en udfordring når vi rent faktisk ikke er i stand til at præstere. Den berygtede ‘klap’ er gået ned.

At angsten forud for f.eks. en fremlæggelse, en eksamen, en jobsamtale eller lignende betyder, at vi rent faktisk underpræsterer, ja når vi måske slet ikke kan møde op, fordi vi er bange for at fejle.

Angst Terapi og Angst Behandling for Eksamensangst og Præstationsangst

Når vi arbejder med Angst Terapi og Angst Behandling for Eksamensangst og Præstationsangst,  tager vi fat i at undersøge, hvorfor det er så svært at skulle præstere. Hvad er det, der ligger som en truende sky? Hvad sker der, hvis man fejler?

Vi vil realitetstjekke de tanker, der danner baggrund for klientens adfærd, og sammen finde frem til en anden og ligeså valid tænkning. 

Vi arbejder desuden med strategier for fremtidige situationer, hvor du kunne ende i en situation hvor du føler dig presset.