Jobcoach - Coaching i karrierevalg.
Studiecoach - Coaching i studievalg / uddannelsesvalg

Jobcoaching og Studiecoaching til at finde det rette job, karriere, studie eller uddannelse hos TeSuCo i Næstved

Hvad er et job eller studie skifte?

Mennesker er oftest vanedyr. Mange af os er mest trygge ved at holde fast i det vi kender eller har. Men nogle gange føler man det ikke er rigtigt godt og man begynder at komme i tvivl om man har taget det rigtige valg.

Man har behov for finde ud af om man er kommet på den rette hylde mht. karrierevalg og uddannelse.

Med en Jobcoach og/eller Studiecoach  hos TeSuCo vil du få hjælp med at finde svar på spørgsmål som: Giver mit nuværende job eller studie mig det jeg ønsker? Er mit job eller studie tilfredsstillende og stadig relevant for mig?

Brug Jobcoach og Studiecoach til at træffe det rette valg

Ved Coaching i karrierevalg og Coaching i studievalg / uddannelsesvalg begynder vi med at se på, hvad du vil med dit liv. Hvilke værdier har betydning, hvilke strategier bruger du når du træffer beslutninger og hvilke ressourcer har du.

Vi undersøger, hvad din tvivl bunder i, og arbejder herefter ud fra at skabe et balanceret mål, der tager højde for de ønsker, du har. <

Vi sætter fokus på, hvilke fordele og ulemper der er i forhold til dine drømme med realitetstjek hele vejen igennem coach forløbet.

Hvis du har brug for det, kan vi udarbejde en køreplan, der tager højde for de ting, der har betydning for resultatet af dine valg.

Vi ser også på, hvilken modstand du møder, og hvem der kan forventes at støtte dig hhv. hæmme dig.